Vaikka vuosi 2016 onkin jo hyvässä vauhdissa, niin koskaan ei ole liian myöhäistä tarkastella parhaita pelitarjouksia ja pelikauppoja. Tässä blogkirjoituksessa annan sinulle hieman ideoita siihen, mistä uusimpia pelejä kannattaisi lähteä etsimään.

Kuten me kaikki tiedämme, niin Suomessa on jostain ihmeen ja kumman syystä edelleenkin suurimmilla ketjuilla hallussaan lähes koko markkinaosuus pelien myynnistä, joka taas tarkoittaa sitä, että nämä firman voivat kiskoa lähes mielipuolisia hintoja peleistä.

Tosin tähän ei tarvitse tyytyä, vaan edullisiakin vaihtoehtoja löytyy. Itseasiassa niin paljon, että ne kaikki eivät tähän yhteen blogikirjoitukseen edes mahtuisi. Tässä kuitenkin minun TOP 3 listani parhaista pelikaupoista ja tämän hetken kuumimmista alennuksista:

1. CDON

CDON on tuttu ja turvallinen vaihtoehto, mutta toisin kuten esimerkiksi Prisma tai muut vastaavat ketjut, CDON:sta on mahdollista löytää pelejä hyvinkin halvalla. CDON.comin kautta tilatessa tuotteiden toimitusaika vaihtelee yleensä 2-7 päivän väliltä ja toimitusmaksu on ainoastaan 2€!

Parhaimmat CDON pelitarjoukset:

  • Valikoima näyttöjä -50 euroa
  • Verkkolaitteet alekoodilla -30%
  • Asus ZenBook 200 euron alella

2. Coolshop

Coolshop on osalle varmasti se hieman tuntemattomampi pelikauppa, mutta ehdottomasti tutustumisen arvoinen. Tämän pelikaupan kautta tilaat tuotteet aina ilmaisella toimituksella, jonka lisäksi toimitus tulee 1-2 päivässä perille. Coolshopilla ei useinkaan ole mitään räväyttäviä tarjouksia, mutta sen sijasta hinnat ovat aina tasaisen edullisia.

3. Stockmann pelit

Stockmann mielletään usein kalliiksi kaupaksi ja sitähän se tietysti monesti onkin. Kuitenkin Stockmanni tarjoaa usein Hullujen Päivien lisäksi monia kivoja tarjouksia, joihin kannattaa ilman muuta tarttua. Toimitusaika Stockmannilta on usein noin 2-5 päivää ja toimitusmaksu on 6-15 euron väliltä.

Parhaimmat Stockmann pelitarjoukset:

  • Ilmainen kuljetus yli 50 euron tilaukseen
  • Tilaa uutiskirje ja saat 10% alennuksen

Onko sinulla muita hyviä pelikauppoja tai tarjouksia mielessä? Muista vinkata näistä ja ehkä voisimme kerätä kaikki parhaimmat kaupat yhteen paikkaan.

Kaikki tarjoukset on löydetty Pelikauppoja.fi sivustolta, jossa voit tutustua niihin tarkemmin.